loading

Als jonge innovatieve onderneming zijn wij er trots op u een veilig concept te mogen voorstellen voor het efficiënt reinigen van OVENKARREN voor de bakkerij.

HYGIENE heeft in deze moderne tijd een zeer belangrijke plaats ingenomen in de voedingsindustrie. De normen en eisen worden steeds strenger voor zowel de manier van werken als voor de marterialen die worden gebruikt in uw bakkerij.

Na veelvuldig gebruik van de stalen en RVS ovenkarren zal de olie die wordt gebruikt beginnen verbranden en karboniseren.

Hierdoor laad de kar aan met verschillende laagjes verbrande olie. Wanneer de bakplaten op de kar worden geschoven worden stukjes aangebrande olie losgeschuurd en vallen deze op de broden en producten die lager liggen.

F & B Service lost dit probleem zorgeloos voor u op. Hiervoor garanderen wij u een kiem- en restvrije reiniging van uw karren, want als u zelf mag kiezen...urenlang afkrabben en afstomen met een hogedrukreiniger of...

F & B Service haalt de karren op het afgesproken tijdstip bij u op, dus voor u geen tijdsdruk of fysieke inspanningen. Na een grondige reiniging in onze werkplaats en het doorsmeren van wielen waar nodig bezorgen wij u uw karren netjes terug. Hierbij garanderen wij u dat onze reinigingsmethode geen chemische of gevaarlijke restanten op de kar achterlaat, terwijl het reinigingsproduct voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar is! Dus een absolute zuiverheid!

???? Nog niet echt overtuigd ????
Zeer graag halen wij bij u 1 kar op die bij wijze van proef wordt gereinigd. Enkel wanneer de kar naar uw tevredenheid is gereinigd krijgt u de factuur opgestuurd. Neem de proef op de som en vul ons aanvraagformulier voor een gratis reiniging in.

Dit veld is verplicht in te vullen.
Dit veld moet minimum %1 karakters bevatten.
Dit veld kan maximum %1 karakters bevatten.
Gelieve een correct e-mail adres op te geven.
Gelieve enkel cijfers te gebruiken.
Gelieve enkel tekst toe te voegen.
Enkel decimale getalen zijn hier toegelaten.
Enkel alfanumerieke cijfers zijn toegelaten.
Deze waarde moet uniek zijn.
Gelieve een correcte datum en tijd in te geven: DD/MM/JJJJ UU:MM( S)
Gelieve een geldig BTW nummer in te geven
Eén of meer tekens worden niet toegelaten.
Gelieve een correcte datum in te geven: DD/MM/JJJJ
De gegevens zijn aangepast.
De gegevens zijn toegevoegd.
U wordt binnen enkele ogenblikken doorgestuurd naar de vorige pagina. Indien u niet automatisch wordt doorgestuurd kan u hier klikken.